Winst voor PDC Putten tegen DCE Ederveen

EDERVEEN – In de vierde ronde van de Gelderse clubcompetitie heeft PDC Putten met duidelijke cijfers DCE Ederveen verslagen. In Ederveen eindigde de wedstrijd in een 9-3 overwinning voor PDC Putten.

Koops zette PDC Putten op voorsprong door na zeventien zetten al te winnen van Valkenburg [0-2]. Van de Lagemaat van DCE Ederveen bracht de stand in evenwicht door Puttenaar Van de Wall te verslaan met een Coup Philippe [2-2].

Nijkerker Van de Veen overklaste zijn tegenstander Vierwinden en bracht PDC Putten opnieuw op voorsprong [2-4]. Die voorsprong werd uitgebouwd door de winst van Visser tegen Van Zuidland [2-6].

Kieft besliste de wedstrijd voor PDC Putten met zijn overwinning op Valkenburg [2-8]. Arissen had lange tijd het betere van het spel tegen Hoekzema. Echter wist hij dit niet te verzilveren en liep de partij naar remise tegen het eindspel [3-9].

PDC Putten staat nu met vier wedstrijdpunten uit vier wedstrijden in de middenmoot. De volgende wedstrijd is de verre uitwedstrijd tegen DCG Groesbeek op vrijdagavond 16 december.