Van Damschool dubbel schooldamkampioen

PUTTEN – Op vrijdag 7 december organiseerde de Puttense DamClub het jaarlijkse schooldamkampioenschap. In het Denksportcentrum waren maar liefst twintig teams samengekomen om te strijden om de titel.

Aan het einde van de avond bleek dat de Van Damschool ook echt dé damschool is. Zowel het welpenkampioenschap (groep 5 en groep 6) alsook het pupillenkampioenschap werd door de Van Damschool gewonnen. Huinen, Ichthus 2 en Bij de Bron maakten ook kans op de titel, maar konden door puntenverlies in de laatste rondes niet verder komen dan respectievelijk de tweede, derde en vierde plaats. Het welpenteam van de Van Damschool bestond uit Jelle van den Hoorn, Huib Wassink, Edwin de Graaf en Tom van den Bor. Dit team speelde erg constant en eindigde op de ranglijst als achtste, maar wel als hoogste welpenteam. Het kampioensteam bij de pupillen bestond uit Gijsbert Termaat, Reijer Wassink, Henry Wassink, Henk Bakkenes.

De organisatie was in handen van de Puttense DamClub. Door een goede voorbereiding werd het een zeer geslaagde avond. De onderwijzers en ouders droegen voor een groot gedeelte bij aan de geheel volgens planning verlopen avond.

Geef een reactie