School De Schuilplaats vierde in halve finale van Gelderland

HARDERWIJK – Afgelopen zaterdag vond in RSG Slingerbos de halve finale schooldammen van Gelderland plaats. In beide categorieën namen vier teams van Puttense basisscholen deel. Alleen het eerste welpenteam van De Schuilplaats plaatste zich voor de finale van Gelderland door op de vierde plaats te eindigen.

In de pupillencategorie eindigde het team van de Van Damschool op de achtste plaats. Omdat de teams op plaats vijf tot en met negen gelijk eindigden qua wedstrijdpunten (allen zeven punten uit zeven wedstrijden) kwam het aan op het aantal bepaalde weerstandspunten. De Bron uit Lunteren bleef de anderen voor met een verschil van respectievelijk twee, vier, vier en elf weerstandspunten. Bij de Bron eindigde met zes punten op de tiende plaats, De Wegwijzer op plaats twaalf met vijf punten en school Huinen met vier punten op de dertiende plaats.

School De Schuilplaats was met drie teams goed vertegenwoordigd in de welpencategorie. Alleen het eerste team dat bestond uit Tristan van der Velde, Roeland Vis, Floris van den Hoek en Mark Doppenberg plaatste zich voor de finale van Gelderland. De negen behaalde wedstrijdpunten waren goed voor de vierde plaats (slechts drie weerstandspunten minder dan nummer drie, Alfons Ariëns uit Harderwijk).

Geef een reactie