PDC’ers onderuit in derde ronde bij PuttenOpen

PUTTEN – In de derde ronde zijn PDC’ers Arissen en Van de Veen onderuit gegaan. Zij waren samen met oud-wereldkampioen Shvartsman en Hoopman koplopers waar zij respectievelijk van verloren. Shvartsman en Hoop staan bovenaan met de maximale score van zes punten uit drie partijen.

Vier punten

Ook in de derde ronde was het winstpercentage hoog: acht van de tien partijen werden beslist. Naast de beslissingen in de twee partijen tussen de koplopers, was het Westerveld die door zijn overwinning tegen Riesthuis oprukte naar de derde positie. Voorthuizenaar Van Hierden sloot aan bij de groep met vier punten door te winnen van De Vries. Ook Van Hattem sloot zich aan door zijn overwinning op nationaal meester Bhawanibhiek. 

Topduel

In de vierde ronde staat het topduel tussen de twee koplopers op het programma. Oud-wereldkampioen Shvartsman neemt het dan op tegen Hoopman. Ook het duel tussen de hekkensluiters Van de Berg en Gase is interessant: beiden hebben nog geen punten behaald en bij die partij zijn twee punten te winnen.