PDC Putten verstevigt koppositie na winst tegen DCE Ederveen

EDERVEEN – Het zestal van PDC Putten heeft ook de tweede wedstrijd in de Gelderse clubcompetitie gewonnen. In Ederveen eindigde de wedstrijd in 2-10 voor PDC Putten.

Overwinning

Het zag er al vroeg in de avond goed uit voor PDC Putten toen Visser de score opende door zijn overwinning tegen Van Zuidland [0-2]. Niet veel later volgde de tweede overwinning toen Van de Veen winnend toesloeg met een combinatie tegen Hoekzema [0-4].

Kleine combinatie

Aan het eerste bord zat Koops er goed bij. Tegen routinier Valkenburg had hij reeds schijfwinst behaald en tegen het eindspel was een kleine combinatie beslissend [0-6].

Wedstrijd beslist

Een interessante partij was die tussen Van de Berg en Van Veldhuizen. Van de Berg liep averij op maar bereikte toch remise waarmee de wedstrijd beslist was [1-7].

Spannende aanvalspartij

Kieft had een spannende aanvalspartij tegen Valkenburg maar kon net niet winnen [2-8]. Teamleider Timmer bekroonde de overwinning van PDC Putten met zijn winst tegen Van de Lagemaat die diep in het eindspel met een opsluiting op de tric-traclijn werd verslagen [2-10].

Koppositie

Met de winst in de tweede ronde heeft PDC Putten de koppositie verstevigd. In de volgende ronde staat de thuiswedstrijd tegen het tweede team van WSDV Wageningen op het programma.