PDC Putten verliest van DES Lunteren

PUTTEN – In de eerste clubcompetitiewedstrijd van het nieuwe jaar is PDC Putten onderuit gegaan tegen het tweede team van DES Lunteren. In eigen huis verloor de Puttense formatie met 8-4 waarbij alleen Arissen zijn partij won.

Niet spannend

De Lunteranen kwamen met een op papier sterker team dan waarmee PDC Putten achter de damborden verscheen. Al snel werd zichtbaar dat het niet echt spannend zou gaan worden. Lammers van DES Lunteren won als eerste van Kieft [0-2]. Vervolgens ging ook teamleider Timmer onderuit die pijnlijk in het stof beet tegen Westerink en in een betere stelling een combinatie overzag [0-4]. Van de Werfhorst kwam aan het eerste bord niet verder dan remise tegen Top [1-5].

Wedstrijd beslist

Toen Versteegen van Cousijnsen won, was de wedstrijd al beslist [1-7]. Vervolgens remiseerde Visser met Hol [2-8]. Dat Arissen namens PDC Putten Van den Bosch versloeg was slechts een doekje voor het bloeden [4-8]. Na zes ronden staat PDC Putten op de vijfde plaats. Met nog twee wedstrijden te gaan is er voor PDC Putten weinig meer te halen.