PDC Putten sluit seizoen af met slotavond

PUTTEN – Damclub PDC Putten heeft het seizoen afgesloten met de slotavond bij restaurant Klein-Azië aan de Dorpsstraat in Putten. Bij de slotavond werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet. Bij de slotavond werd ook een nieuw clubblad Het Honderdveld uitgereikt.

Clubkampioen

Arissen is de nieuwe clubkampioen van PDC Putten. Hij bleef zelfs ongeslagen in de finaleronde. Ook de Cousijnsen-sneldambokaal was voor Arissen: hij won twee van de drie sneldamavonden. Winnaar van de tweede groep van de interne competitie werd Kieft en Van de Veen nam de prijs voor topscoorder van het eerste team in de clubcompetitie in ontvangst.

Goed seizoen

De leden van PDC Putten kunnen terugzien op een goed seizoen. De verschillende activiteiten waaronder de interne competitie, clubcompetitie, sneldamavonden en het schooldammen vonden plaats. Opvallend was met name de hoge opkomst bij de interne competitie. In de Gelderse bekercompetitie strandde het viertal van PDC Putten in de tweede ronde. Later dit jaar staat nog de Puttense sportmarathon op de planning met het dammen als één van de onderdelen en voor PDC’er Timmer het Nederlands Kampioenschap sneldammen.