PDC Putten sluit seizoen af met slotavond

PUTTEN – De dammers van PDC Putten hebben het seizoen afgesloten met de slotavond bij Restaurant Azië. Tijdens het diner werden de prijswinnaars in het zonnetje gezet.

Clubkampioen

Nieuwkomer Jan van de Veen die sinds het begin van dit jaar lid is van PDC Putten is de nieuwe clubkampioen geworden. Hij stond zes keer remise toe en won zijn overige partijen. Voorzitter Alderliesten reikte Van de Veen de nieuwe wisselbeker voor het kampioenschap van PDC Putten uit. Van de Wall haalde als enige van groep 2 het benodigde aantal partijen en is de groepswinnaar van groep 2.

Cousijnsenbokaal

Herman Arissen mocht opnieuw de Cousijnsenbokaal in ontvangst nemen. De bokaal om het sneldamkampioenschap won hij door twee van de drie avonden te winnen. Henry Kieft werd topscorer van het damteam van PDC Putten in de clubcompetitie. Hij behaalde negen punten uit tien partijen. PDC Putten eindigde overigens op de laatste plaats in de eerste klasse noord.

Het Honderdveld

Bij de afsluiting van het seizoen is een nieuw Het Honderdveld verschenen. Na het zomerreces starten de dammers in september met het nieuwe seizoen.