PDC onderuit tegen BDV Bennekom

BENNEKOM – In de vierde ronde van de clubcompetitie heeft het damteam van PDC Putten met het kleinst mogelijke verschil verloren van BDV Bennekom.

Reglementaire overwinning

Van de Wall was de enige Puttenaar die twee punten scoorde. Het was echter een reglementaire overwinning aangezien zijn tegenstander niet aanwezig was (0-2).

Bespeelde borden

De eerste uitslag van de vijf borden die wel bespeeld werden was die aan het eerste bord. Herman Arissen slaagde er niet in staande te blijven tegen de op papier sterkste speler van BDV Bennekom, Coen Bommel, en verloor (2-2).

Nederlaag

De partij tussen Henry Kieft en Henk-Jan van der Kolk eindigde in een gelijkspel (3-3). Serge Visser kon het niet bolwerken tegen Annemieke Stunnenberg – Van de Kraats en liep opnieuw tegen een nederlaag aan (5-3).

Remises

De laatste twee uitslagen waren de remises van Herman Cousijnsen en Jan Oost tegen respectievelijk zoon Willem en vader Gerrit Stunnenberg. Stuk voor stuk goede uitslagen vanwege het behoorlijke ratingverschil. Voldoende voor een gelijkspel was het niet; de wedstrijd eindigde in een 7-5 overwinning voor BDV Bennekom.