PDC 2 verliest van VRD 2 Renkum

RENKUM – Afgelopen dinsdagavond mocht het viertal van de Puttense DamClub de strijd aanbinden met VRD Renkum. Helaas was vanwege verhindering het viertal niet compleet en zat er weinig anders op dan met drie man te gaan. Ondanks de 2-0 achterstand bij aanvang wisten de Puttenaren op de overige drie borden de wedstrijd in evenwicht te houden. De achterstand gaf dan ook de doorslag: 5-3 voor VRD Renkum.

Ep van Dijk speelde aan bord 4 tegen Driekus van Rijswijk van VRD Renkum. Van Dijk kwam te kort en verloor als eerste waardoor Renkum tenminste één wedstrijdpunt in handen had (4-0). Invaller Ben Nap van Putten deed van zich spreken en won zijn partij tegen Joop van den Brink (4-2). De spanning was terug en bij een overwinning van Jan Oost aan bord 2 zouden de Puttenaren de eindstand in evenwicht houden. Dit gebeurde niet, Jan Oost kwam niet tot winst tegen Wim Brugmans en moest berusten in remise (5-3).

Het tweede team van de Puttense DamClub staat nu op vierde plaats met twee wedstrijdpunten uit twee wedstrijden. Op dinsdagavond 19 november is de wedstrijd tegen de huidige nummer 2, het tweede team van DES Lunteren.

Geef een reactie