Categorie: Sneldammen (pagina 1 van 4)

PDC’ers naar Brussel voor sneldamtoernooi

BRUSSEL – Al jaren wordt in Brussel het bekende ‘de twaalf uren van Brussel’ sneldamtoernooi georganiseerd. Afgelopen zaterdag reisden drie PDC’ers af naar de zuiderburen voor dit toernooi waar 34 deelnemers aan deelnamen.

Lees verder

PDC Putten tweede van Gelderland met sneldammen

SINDEREN – Bij het Gelders kampioenschap sneldammen is PDC Putten als tweede geëindigd. Timmer stond slechts eenmaal remise toe en werd daarmee de topscorer.

Lees verder

Timmer wint derde sneldamavond

PUTTEN – De derde sneldamavond van het seizoen 2017-2018 is gewonnen door Timmer. Hoewel hij evenveel punten haalde als Van de Werfhorst bleef hij hem voor op weerstandspunten en was het onderlinge resultaat ook in zijn voordeel. De Cousijnsenbokaal is opnieuw gewonnen door Arissen.

Lees verder

Alderliesten sterkste bij tweede sneldamavond

PUTTEN – Damclub PDC Putten is het nieuwe jaar begonnen met een sneldamavond. Traditioneel is de eerste vrijdagavond van het nieuwe jaar een sneldamavond om de Cousijnsen bokaal. Alderliesten won de avond en stond slechts eenmaal remise toe.

Lees verder

Arissen winnaar eerste sneldamavond

PUTTEN – Met de sneldamavond op dinsdagavond 19 december hebben de leden van PDC Putten het jaar afgesloten. Herman Arissen won de sneldamavond met vijf overwinningen en twee remises.

Lees verder

Van der Velde groepswinnaar NK sneldammen

UTRECHT – Tristan van der Velde is bij het NK sneldammen groepswinnaar geworden van de derde groep.

Lees verder

PDC’ers eindigen in de middenmoot bij sneldammen van Gelderland

SINDEREN – Bij het sneldamkampioenschap van Gelderland zijn Jan van de Veen en Henk Timmer in de middenmoot geëindigd. Timmer eindigde op de achtste plaats maar kwam een enkel punt te kort voor plaatsing voor het NK sneldammen.

Lees verder

Arissen wint ook derde sneldamavond

PUTTEN – Puttenaar Herman Arissen heeft de derde sneldamavond bij de Puttense DamClub gewonnen. Hij bleef maar liefst drie concurrenten één punt voor. Met deze overwinning heeft hij zijn titel als sneldamkampioen van Putten geprolongeerd.

Lees verder

Alderliesten winnaar tweede sneldamavond

PUTTEN – De Puttense DamClub is het nieuwe jaar gestart met de tweede sneldamavond. Alderliesten won de avond en stond alleen remise toe tegen Arissen.

Lees verder

Arissen winnaar sneldamavond

PUTTEN – Herman Arissen heeft de eerste sneldamavond gewonnen. Hij bleef, tijdens de sneldamavond die tevens een feestavond was, op een haar na de concurrentie voor.

Lees verder

Vorige berichten