Categorie: Schooldammen (pagina 1 van 5)

Van Doodewaard en Jansen persoonlijk schooldamkampioen

PUTTEN – Op vrijdagavond organiseerde damclub PDC Putten het persoonlijk schooldamkampioenschap van Putten. In de pupillengroep [groep 7 & 8] was Jesse van Doodewaard van de Ichthusschool de sterkste terwijl bij de welpen [groep 5 & 6] Lisa Jansen van De Wegwijzer de titel pakte.

Lees verder

De Wegwijzer wint schooldamkampioenschap van Putten

PUTTEN – Woensdagmiddag 17 januari 2018 was in de kantine van voetbalvereniging SDC Putten het jaarlijkse schooldamkampioenschap van Putten. Meer dan 100 leerlingen van de Puttense basisscholen namen achter het dambord plaats. School De Wegwijzer is de nieuwe schooldamkampioen bij de pupillen terwijl het welpenteam van school De Schuilplaats het meeste aantal punten haalde bij de welpen.

Lees verder

Welpenteam De Schuilplaats strandt in halve finale

WAGENINGEN – Bij de halve finale van Nederland is het welpenteam van school De Schuilplaats er niet in geslaagd door te dringen tot de finale van Nederland. School Johan Friso uit Wageningen won de poule Wageningen en stond slechts één verliespunt toe.

Lees verder

Welpenteam De Schuilplaats naar halve finale

HUISSEN – Bij de schooldamfinale van Gelderland is het welpenteam van school De Schuilplaats uit Putten op de zevende plaats geëindigd. Met zeven punten uit zeven wedstrijden scoorden zij voldoende punten voor plaatsing voor de halve finale van Nederland.

Lees verder

Albert van den Brink (Ichthus) prolongeert schooldamtitel

PUTTEN – Bij het persoonlijk schooldamkampioenschap van Putten heeft Albert van den Brink (Ichthus) evenals vorig jaar het toernooi bij de pupillen gewonnen. Bij de welpen was Roderick van Zeumeren (De Schuilplaats) de beste.

Lees verder

Schooldamteams naar Gelderse finale

WAGENINGEN/HARDERWIJK – De Ichthusschool en De Schuilplaats uit Putten zijn er in geslaagd door te dringen tot de Gelderse finale schooldammen. Bij de halve finale van Gelderland op zaterdag 28 januari speelden maar liefst drie teams uit Putten zich een ronde verder.

Lees verder

Ichthusschool winnaar bij schooldammen

PUTTEN – Bij het schooldammen van Putten is de Ichthusschool de winnaar geworden. Het eerste team speelde bij de pupillen tweemaal gelijk en won de overige partijen terwijl het welpenteam zelfs alle wedstrijden won.

Lees verder

Damteam Ichthusschool tweede in halve finale Gelderland

HARDERWIJK/LENT – Afgelopen zaterdag namen de zes schooldamteams uit Putten deel  aan de halve finale schooldammen van Gelderland. De vier pupillenteams (groep 7 en 8) speelden in Harderwijk terwijl de welpen (groep 5 en 6) in de halve finale poule Lent ingedeeld waren. Alleen het pupillenteam van de Ichthusschool plaatste zich voor de Gelderse finale.

Lees verder

Leerlingen Ichthusschool persoonlijk schooldamkampioen

PUTTEN – Vrijdagavond 29 januari organiseerde de Puttense DamClub het persoonlijk schooldamkampioenschap van Putten. Voor dit kampioenschap waren de leerlingen van de Puttense basisscholen uitgenodigd die bij het schooldamkampioenschap de hoogste scores hadden behaald. Bij de welpen won Ruben Lubbertsen terwijl bij de pupillen Albert van den Brink na barrage het goud pakte.

Lees verder

Ichthus en De Pelikaan kampioenen bij het schooldammen

PUTTEN – Woensdagmiddag 20 januari organiseerde de Puttense DamClub het jaarlijkse schooldamkampioenschap van Putten. School de Ichthus was superieur bij de pupillen (groep 7 en 8) en won alle wedstrijden. Het eerste welpenteam van De Pelikaan verspeelde slechts één wedstrijdpunt en liet het welpenteam van school De Ichthus met twee wedstrijdpunten verschil achter zich. Alle deelnemers behaalden individueel punten en geen van de teams bleef zonder punten.

Lees verder

Vorige berichten