Categorie: Het Honderdveld (pagina 1 van 2)

Clubblad Het Honderdveld december 2018

Het eerste clubblad van het seizoen 2018-2019 is verschenen. In het decembernummer zijn de nieuwsberichten van PDC Putten van de afgelopen tijd terug te lezen. Uit de verschillende competities worden een aantal partijfragmenten getoond. Ook de tussenstanden en uitslagen uit de verschillende competities ontbreken niet in het clubblad dat 32 pagina’s telt.

Lees verder

Het Honderdveld april 2018

Bij de slotavond van damclub PDC Putten is Het Honderdveld april 2018 verschenen. Het is het tweede nummer van alweer de 33e [!] jaargang van het clubblad.

Lees verder

Het Honderdveld december 2017

Bij damclub PDC Putten is een nieuw clubblad verschenen. Het is het eerste clubblad dat door Megadruk uit Putten is vervaardigd. Het Honderdveld kent inmiddels de 33e (!) jaargang.

Lees verder

Clubblad Het Honderdveld mei 2017

Bij de afsluiting van het seizoen is een nieuw Het Honderdveld uitgereikt. Het nieuwe clubblad is het tweede clubblad van dit seizoen nadat eerder dit seizoen in december 2016 een nieuw clubblad uitkwam.

Lees verder

Het Honderdveld december 2016

Een nieuw Het Honderdveld is verschenen. Op de doos van het drukwerk staat ‘Damver. Het Honderdveld’. Ook daar is ‘Het Honderdveld’ een begrip. De leden van PDC Putten weten wel beter. Ons (!) clubblad kent inmiddels de 32e jaargang.

Lees verder

Het Honderdveld juni 2016

Tijdens de slotavond van het seizoen 2015-2016 is een nieuw clubblad Het Honderdveld verschenen. Op de voorkant van het clubblad dit keer een foto van Ep van Dijk die begin dit jaar afscheid nam van de Puttense DamClub na zo’n 45 jaren (!) lidmaatschap.

Lees verder

Clubblad Het Honderdveld december 2015

Het eerste clubblad van het seizoen is verschenen. Het decembernummer van Het Honderdveld telt 52 pagina’s en staat boordevol met nieuws, fragmenten, uitslagen, tussenstanden en artikelen. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de verrichtingen van jeugdspeler Tristan van der Velde (13) die in november meedeed aan het WK (!) jeugddammen.

Lees verder

Clubblad Het Honderdveld mei 2015

Een nieuw clubblad Het Honderdveld. Uitgereikt tijdens de slotavond van de Puttense DamClub op vrijdag 29 mei. Dit keer Het Honderdveld op -exact- 100 pagina’s. Na het vorige clubblad (december 2014) is dit het tweede clubblad van het seizoen 2014-2015.

Lees verder

Clubblad Het Honderdveld december 2014

Al enige jaren verschijnt er in de december-maand een nieuw clubblad van de Puttense DamClub. Ook dit jaar weer: Het Honderdveld december 2014 is verschenen. Iedere jaar verschijnen er enkele edities en het clubblad telt inmiddels de 30e jaargang. En rekent u maar terug: sinds 1985, augustus 1985 om precies te zijn.

In het nieuwe clubblad zijn zoals gebruikelijk de – actuele – tussenstanden en uitslagen opgenomen. Ook de nieuwsberichten van de Puttense DamClub zijn terug te lezen. Dit keer veel partijfragmenten uit verschillende competities. Niet allemaal even eenvoudig – te volgen – en daarom kunt u er prima een dambord bij pakken.

Van gastschrijver Arne van Mourik uit Zeist dit keer geen partijproblematiek maar een artikel uit/over de praktijk van een dammer: “Het Novotna-­effect”. Misschien weet u meteen waar het over gaat, misschien ook niet. Het is aardig om u daarin te verdiepen, een absolute aanrader voor op het dambord én ernaast!

De Puttense DamClub stelt het nieuwe clubblad digitaal beschikbaar en ook eerdere edities zijn online in te zien. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in wat meer geschiedenis over de Puttense DamClub, neem dan de tijd voor de jubileumuitgave ’75 jaar dammen in Putten’ die in 2013 gemaakt is.

Het Honderdveld juni 2014

De Puttense DamClub heeft bij de jaarlijkse slotavond een nieuw clubblad gepresenteerd. Het Honderdveld juni 2014 is het tweede clubblad van het damseizoen 2013-2014 in de 29e jaargang.

Het nieuwe clubblad sluit als het om de nieuwsberichten en uitslagen gaat aan bij het eerste clubblad van dit seizoen dat in december 2013 verscheen en vormt dan ook een vervolg. Ook treft u van gastschrijver Arne van Mourik uit Zeist een bijdrage aan. Daarnaast zijn er weer wat fragmenten bij elkaar gesprokkeld en van commentaar voorzien. Redenen te over om het clubblad te bestuderen.

Ook geïnteresseerd in een eerder verschenen Het Honderdveld? Klik voor het overzicht van de beschikbare edities. Tot slot wijzen wij u ook nog op de jubileumuitgave van de Puttense DamClub die afgelopen jaar – in het jubileumjaar 2013 – verscheen en gratis digitaal beschikbaar is.

Vorige berichten