Categorie: Clubcompetitie (pagina 1 van 12)

PDC Putten bij herhaling te sterk voor DCA Apeldoorn

APELDOORN – In de eerste ronde van de nacompetitie heeft het zestal van PDC Putten, net als in de reguliere competitie, van DCA Apeldoorn gewonnen. In Apeldoorn eindigde de wedstrijd in een 8-4 overwinning voor PDC Putten. Van de Veen, Timmer en Visser kwamen tot winst.

Lees verder

PDC Putten verliest van DCH Harderwijk

HARDERWIJK – In de slotronde van de eerste helft van de clubcompetitie heeft het zestal van PDC Putten verloren van DCH Harderwijk. In Harderwijk eindigde de wedstrijd in een 8-4 overwinning voor de plaatselijke damvereniging. Niemand van PDC Putten kwam tot winst.

Lees verder

PDC Putten overklast DCE Ederveen

PUTTEN – In de voorlaatste ronde van de eerste helft van de clubcompetitie heeft PDC Putten met groots vertoon het damteam van DCE Ederveen verslagen. In eigen huis won PDC Putten met klinkende cijfers: 11-1. Vijf van de zes partijen werden gewonnen.

Lees verder

PDC Putten verliest opnieuw van DES Lunteren

LUNTEREN – PDC Putten is er opnieuw niet in geslaagd staande te blijven tegen DES Lunteren. Na de nederlaag tegen het eerste team van DES Lunteren in de vorige ronde verloor PDC Putten ook de uitwedstrijd tegen DES 2 Lunteren. Alleen Visser van PDC Putten kwam tot winst.

Lees verder

PDC Putten onderuit tegen DES Lunteren

PUTTEN – In de cruciale wedstrijd om het kampioenschap van de eerste klasse van de Gelderse competitie is damclub PDC Putten niet staande gebleven. In eigen huis verloor PDC Putten de wedstrijd tegen DES Lunteren met het kleinst mogelijke verschil [5-7]. Alleen Oost van PDC Putten kwam tot winst.

Lees verder

PDC Putten verslaat KRS Ede

PUTTEN – In de derde ronde van de Gelderse clubcompetitie heeft PDC Putten goede zaken gedaan door in eigen huis KRS Ede te verslaan. De overwinning van Van de Werfhorst bleek goud waard die daarmee PDC Putten de overwinning bezorgde daar de overige vijf partijen in een gelijkspel eindigden.

Lees verder

PDC Putten en VRD Renkum in evenwicht

RENKUM – In de tweede ronde van de Gelderse clubcompetitie is damclub PDC Putten er niet in geslaagd om VRD Renkum te verslaan. In Renkum bleef de Puttense formatie steken op een 6-6 gelijkspel. Arissen en Van de Veen kwamen tot winst.

Lees verder

PDC Putten verslaat DCA Apeldoorn

PUTTEN – Damclub PDC Putten is de clubcompetitie uitstekend gestart door DCA Apeldoorn met 7-5 te verslaan. Van de Veen, Arissen en Oost kwamen tot winst terwijl Kieft de enige remise aantekende.

Lees verder

PDC Putten deelt punten tegen DC Harderwijk in slotronde

APELDOORN – In de gezamenlijke slotronde van de Gelderse clubcompetitie heeft het zestal van PDC Putten met 6-6 gelijkgespeeld tegen DC Harderwijk. Arissen en Timmer wonnen hun partij.

Lees verder

Gehavend PDC Putten verslaat KRS Ede

EDE – In de achtste ronde van de Gelderse clubcompetitie heeft het damteam van PDC Putten met 8-4 gewonnen van damclub KRS Ede. PDC Putten verscheen met slechts vijf spelers achter het bord en dat betekende bij aanvang van de wedstrijd een 2-0 achterstand.

Lees verder

Vorige berichten