Nieuwe seizoen gestart bij Puttense DamClub

PUTTEN – Met de jaarlijkse ledenvergadering is de Puttense DamClub begonnen aan het nieuwe seizoen. Dit seizoen bestaat de Puttense DamClub 75 jaar, in februari 1938 is de Puttense DamClub opgericht. Tijdens de ledenvergadering kwam naar voren dat dit jubileumjaar niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Het jaarverslag van het seizoen 2011-2012 is online beschikbaar.

De Puttense DamClub heeft op vrijdagavond de clubavond in het Denksportcentrum aan de Jacob Catsstraat. Op de vrijdagavonden is er de interne competitie en worden de thuiswedstrijden van het eerste en tweede team gespeeld. Het eerste team in de Gelderse Hoofdklasse en team twee in de regionale tweede klasse. Dit seizoen zal de Puttense DamClub opnieuw het jaarlijkse schooldamtoernooi voor de Puttense basisscholen organiseren. Verschillende basisscholen organiseren interne schooltoernooien om op die wijze de leerlingen te selecteren en voor te bereiden op het schooldamtoernooi.

De Puttense DamClub nodigt geïnteresseerden uit om een partijtje te komen dammen op vrijdagavond vanaf 20:00 uur in het Denksportcentrum aan de Jacob Catsstraat. Meer informatie over de Puttense DamClub is te vinden op de website www.pdcputten.nl. U kunt ook contact opnemen met de secretaris, de heer J. van de Werfhorst.

Geef een reactie