Nieuw seizoen van start bij PDC Putten

PUTTEN – Met de algemene ledenvergadering is damclub PDC Putten het nieuwe seizoen begonnen. De plaatselijke damclub heeft op dinsdagavond de clubavond in de bestuurskamer op het sportpark van voetbalclub SDC Putten.

Geslaagd seizoen

Bij de algemene ledenvergadering legde het bestuur verantwoording af over het afgelopen seizoen. PDC Putten ziet terug op een geslaagd seizoen met veel verschillende activiteiten waaronder het jaarlijkse schooldammen, deelname aan de Gelderse club- en bekercompetitie, de interne competitie met een hoge opkomst, de sneldamavonden en het Putten Open toernooi in samenwerking met Stichting Hersenfitness.

85 jaar

Dit jaar heeft voor PDC Putten een feestelijk randje: de in februari 1938 opgerichte damclub bestaat dit jaar 85 jaar. Weliswaar is PDC Putten een kleine vereniging met circa vijftien leden, maar van opheffing is geen sprake waar in de regio in de afgelopen jaren verschillende verenigingen besloten om te stoppen.

Clubavond

Mocht u belangstelling hebben om eens een kijkje te komen nemen bij de damclub: u bent van harte uitgenodigd op een clubavond op dinsdagavond in de bestuurskamer van SDC Putten met inloop vanaf 19:30 uur.