Nieuw seizoen van start bij Puttense DamClub

Het nieuwe damseizoen is begonnen bij de Puttense DamClub. Traditioneel openden de dammers het seizoen met de jaarlijkse ledenvergadering op vrijdagavond 30 augustus. Het jaarverslag van het afgelopen seizoen 2012-2013 is beschikbaar. Inmiddels zijn er twee speelavonden voor de onderlinge competitie geweest. Jeugdlid Tristan van der Velde staat met twee overwinningen bovenaan. Over een aantal weken gaat de clubcompetitie weer van start, de Puttense DamClub neemt met twee teams deel.

Op vrijdagavond 27 september organiseert de Puttense DamClub een sneldamavond voor de jeugd, de leden en andere geïnteresseerden. U bent van harte welkom in het Denksportcentrum aan de Jacob Catsstraat 76 (tegenover de Aldi). Het is mogelijk om een paar partijtjes mee te doen. Aanvang van de sneldamavond is 19:30 uur.

Meer informatie over de Puttense DamClub leest u op deze website. De jubileumuitgave van de Puttense DamClub is gratis beschikbaar. Voor vragen of meer informatie treft u op de pagina Contact de gegevens aan van de secretaris.

Geef een reactie