Jubileumfeest 75 jaar Puttense DamClub

PUTTEN – Komende zaterdag viert de Puttense DamClub haar 75-jarig. Maar liefst 75 jaar geleden besloot een aantal huisdammers in Putten een damvereniging op te richten. In de middag organiseert de jubilerende damvereniging een damsimultaan bij Grandcafé 2 Brothers aan de Achterstraat in Putten. Grootmeester Hendrik van der Zee uit Apeldoorn zal de simultaan verzorgen. ’s Avonds dineren de Puttense dammers met hun aanhang in het restaurant.

De Puttense DamClub is trots op het feit dat de damvereniging al 75 jaar bestaat, dat de Puttense DamClub een begrip is in Putten. Want de dammers realiseren zich maar al te goed dat het weinig gescheeld had of de Puttense DamClub was midden jaren ’70 ter ziele gegaan.

Het jubileumfeest is ook de afsluiting van het seizoen, de traditionele slotavond waarbij de prijzen worden uitgereikt. Bij het jubileum brengt de Puttense DamClub een jubileumboek uit, ’75 jaar dammen in Putten’. Het jubileumboek is binnenkort beschikbaar op de website van de Puttense DamClub.

Belangstellenden zijn welkom om de geheimen van het prachtige damspel te komen doorgronden en de sfeer van een damsimultaan te proeven (klik op flyer om de uitnodiging te bekijken).

Geef een reactie