Inschrijving schooldammen 2023

  Bij voorkeur complete teams opgeven (zonder wisselspelers). Reserves kunnen eventueel doorgegeven worden in het tekstveld.

  De inschrijving gaat als volgt: per team zijn er vier velden in te vullen (bord 1, 2, 3 en 4) met een keuzemenu voor de groep van de betreffende deelnemer (groep 5-8 bij de pupillen, groep 5 en 6 bij de welpen). In de velden vult u de volledige namen (voor- en achternaam) van de spelers in en daarnaast in welke groep zij zitten.

  Categorie pupillen
  De pupillencategorie is de categorie voor de leerlingen uit groep 7 of 8. Het is mogelijk om welpen (groep 5 en 6) mee te laten doen met een pupillenteam en zo complete teams te vormen.

  Team 1 (pupillen)

  Team 2 (pupillen)

  Categorie welpen
  De welpencategorie bestaat uit spelers die in groep 5 of 6 zitten. Het is niet toegestaan om pupillen (groep 7 en 8) in deze categorie te laten spelen.

  Team 1 (welpen)

  Team 2 (welpen)
  Er zijn mogelijkheden om vooraf getraind te worden door deel te nemen aan de damclinics voor basisscholen. Het minimale aantal is vier deelnemers om de training op locatie door te laten gaan. Meer informatie vindt u op de website PDC Putten damclinics basisscholen. In het veld met vragen of opmerkingen kunt u een aanmelding voor de training doorgeven.

  Vragen of opmerkingen? [opgave voor damclinics/doorgeven reservespelers]

  Bij het verzenden van de inschrijving ontvangt u vrijwel meteen een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat de e-mail bij de spamberichten staat.