Bij de slotavond van damclub PDC Putten is Het Honderdveld april 2018 verschenen. Het is het tweede nummer van alweer de 33e [!] jaargang van het clubblad.

Studie

Het 68 pagina’s tellende clubblad is behoorlijk gevuld. Naast de nieuwsberichten over PDC Putten is een aantal fragmenten verzameld van partijen die door leden van PDC Putten zijn gespeeld. Gastschrijver Van Mourik uit Zeist heeft weer behoorlijk onderzoek gedaan en de uitkomsten daarvan is te lezen in het uitgebreide artikel over het schooldammen. Gaat u er maar even voor zitten!

‘In beeld gebracht’

Van de Veen is in het vorige clubblad begonnen met de serie ‘In beeld gebracht’ waarin hij iemand in de schijnwerper zet. Dit keer werpt hij het licht op Van de Werfhorst, oud-voorzitter en oud-clubkampioen van PDC Putten die al sinds de jaren ’90 van de vorige eeuw lid is van PDC Putten.

Korte studie, ter lering

Daarnaast zijn vanzelfsprekend de overzichten van de uitslagen en standen van de verschillende competities in het clubblad opgenomen.¬† Voor de lezers is er dit keer voldoende uitdaging. Alweer de derde ‘Een korte studie, ter lering‘ waarvan de opgaven overigens al eerder op de website van PDC Putten¬†werden gepubliceerd.

Al met al voldoende redenen om het clubblad [uitgebreid?!] te bestuderen. En wie nog meer clubbladen wil lezen, zal de beperking vooral in de tijd vinden daar die ook online beschikbaar zijn.