Han van de Kamp overleden

PUTTEN – In de vroege morgen van donderdag 19 juli 2018 is Johannes [Han] van de Kamp overleden op de leeftijd van 88 jaar. Han was sinds eind jaren ’80 van de vorige eeuw lid van de Puttense DamClub.

Opgewektheid

Binnen de damclub is groot respect voor Han die van jong tot oud vrienden maakte. Han stond zijn mannetje, was jarenlang een sterke vaste kracht van het tweede team in de clubcompetitie en toonde zijn betrokkenheid. Op Han kon je rekenen. Als Han binnenkwam, dan gebeurde er iets. Zijn opgewektheid bleef niet onopgemerkt. Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering was Han complimenteus richting het bestuur en informeerde hij vrijwel altijd naar de stand van zaken en de activiteiten ter promotie van het damspel. ‘Ook met de jeugd’, voegde hij er dan aan toe.

Jeu des boules

Sinds vorig seizoen maakte Han de gang naar de clubavond niet meer. Hij blikte met voldoening terug op die tijd bij de Puttense DamClub maar ergens zinde het hem niet. Hij had nog zo graag zijn vrienden willen ontmoeten rond het dambord. En hetzelfde gold voor het jeu des boules met de ‘oudjes van de SWOP’, zoals Han dat zelf zei. En op de vraag of hij ook ging als het regende? ‘Als het maar een beetje weer is, dan sta ik er!’