Damclub PDC Putten verhuist naar Sportpark SDC Putten

PUTTEN – De damclub PDC Putten speelt met ingang van het nieuwe seizoen bij voetbalvereniging SDC Putten. Op dinsdagavond 19 september startte de damclub het nieuwe seizoen met de algemene ledenvergadering.

Dammen in Putten

Ondanks dat PDC Putten een kleine vereniging is, zijn er behoorlijk veel verschillende activiteiten. Naast de reguliere competities, op dinsdagavond de clubavond en op vrijdagavond de clubcompetitie, is een aantal evenementen gepland. Zo is in de maand januari het jaarlijkse schooldammen, zijn er tijdens het seizoen een aantal sneldamavonden en gezamenlijke avonden, worden trainingen verzorgd en staan activiteiten ter promotie van het dammen in Putten op de kalender.

Verhuizing naar SDC Putten

Bij de algemene ledenvergadering hebben de leden en het bestuur van PDC uitgebreid gesproken. De verhuizing van het Denksportcentrum naar het Sportpark van SDC Putten maakte dat er veel geregeld mocht worden. Het jaarverslag van het afgelopen seizoen werd ongewijzigd vastgesteld.

Open cultuur

De Puttense DamClub die sinds februari 1938 bestaat, kent een open cultuur. Wilt u (weer) eens aanschuiven om een partijtje te dammen? Dan kunt u contact opnemen met de secretaris Jaap van de Werfhorst, telefoon 0341-357353. Op dinsdagavond is de clubavond met inloop vanaf 19:30 uur. Het adres: Sportpark SDC Putten, Roosendaalseweg 111, 3882 MN Putten.