PDC Putten sluit seizoen af

PUTTEN – Met de slotavond bij restaurant Azië heeft damclub PDC Putten het seizoen afgesloten. Bij de slotavond werden de prijzen uitgereikt.

Nieuwe initiatieven

In veel opzichten kan de damclub terugzien op een goed seizoen. Een groot aantal activiteiten, waaronder nieuwe initiatieven, vond plaats. Het schooldammen is daarbij ook noemenswaardig waarbij maar liefst drie Puttense teams zich hebben geplaatst voor de halve finale van Nederland.

Clubkampioen

Peter Frans Koops is de nieuwe clubkampioen die op ruime afstand van de anderen eindigde. Henk Timmer is de nieuwe winnaar bij het sneldammmen en nam de Cousijnsen-bokaal in ontvangst. Jan van de Veen is topscorer geworden in de clubcompetitie waarbij PDC Putten als tweede eindigde.

PuttenOpen

Later dit jaar staat nog een aantal activiteiten op het programma. Met de Koningsspelen op vrijdag 26 april is het dammen een onderdeel en dat geldt ook voor de sportmarathon eind juni. Verder is eind april en begin mei het PuttenOpen internationaal damtoernooi waar zich inmiddels meer dan vijftig deelnemers hebben opgegeven.