Arissen winnaar eerste sneldamavond

PUTTEN – Met de sneldamavond op dinsdagavond 19 december hebben de leden van PDC Putten het jaar afgesloten. Herman Arissen won de sneldamavond met vijf overwinningen en twee remises.

Sneldamavond

De uitgestelde sneldamavond was de eerste sneldamavond om de Cousijnsen bokaal. Van de drie sneldamavonden tellen de beste twee resultaten. Arissen is de titelverdediger van de Cousijnsen bokaal en was ook dit keer de winnaar van de avond. Hij versloeg zijn directe concurrent Alderliesten en bleef staande tegen Koops en Van de Werfhorst die beiden dicht bij winst zaten maar met remise genoegen mochten nemen. Alderliesten eindigde op de tweede plaats met twee punten minder dan Arissen en twee punten meer dan Koops.

Welkom

De tweede sneldamavond is al snel. Traditiegetrouw starten de dammers het nieuwe jaar met de sneldamavond op de eerste vrijdagavond van het nieuwe jaar. Mocht u belangstelling hebben voor het dammen: dan bent u van harte welkom op vrijdagavond 5 januari 2018, sportpark SDC Putten [Roosendaalseweg 111].