Alderliesten sterkste bij tweede sneldamavond

PUTTEN – Damclub PDC Putten is het nieuwe jaar begonnen met een sneldamavond. Traditioneel is de eerste vrijdagavond van het nieuwe jaar een sneldamavond om de Cousijnsen bokaal. Alderliesten won de avond en stond slechts eenmaal remise toe.

Titelverdediger

Bij de eerste sneldamavond in de reeks van de drie avonden om de Cousijnsen bokaal was titelverdediger Arissen de winnaar. Dit keer hield hij geen stand tegen Alderliesten die de avond won. Alderliesten stond alleen remise toe tegen Van de Veen.

Cousijnsen bokaal

De derde sneldamavond mag de beslissing brengen. De beste twee resultaten tellen en vooralsnog heeft Arissen de beste papieren die met de overwinning van de eerste avond en de tweede plaats op de tweede avond virtueel de winnaar is. In dat geval wint Arissen definitief de Cousijnsen bokaal daar hij de voorgaande twee seizoenen de winnaar was.

Clubcompetitie

Komende dinsdag speelt het zestal van PDC Putten in de clubcompetitie tegen DC Ederveen. Eerder dit seizoen wonnen de Puttenaren met de kleinste overwinning (7-5) van dit team. DES Lunteren is de grootste concurrent met evenveel wedstrijdpunten.