Alderliesten beste sneldammer van PDC

PUTTEN – Vrijdagavond stond voor de derde en tevens laatste keer dit seizoen bij de Puttense DamClub in het teken van sneldammen. De eerste twee avonden kende verschillende winnaars in Timmer en Alderliesten. Daarbij moet wel aangetekend worden dat op de avond dat Alderliesten eerste werd, Timmer ergens in de middenmoot geëindigd was. Nu ging de strijd om de eerste plaats opnieuw tussen deze twee heren. Het onderlinge duel werd door Alderliesten gewonnen. Hij wist een doorbraak aan zijn lange vleugel te forceren. Maar Alderliesten kwam tegen Van de Werfhorst en Arissen remise overeen.

Roffel wist Timmer een keer op remise te houden. Daardoor eindige Alderliesten met één punt voorsprong als eerste. Roffel had sowieso een goede avond, want hij wist ook Van de Werfhorst een punt af te pakken.

Er waren nog twee opvallende spelers namelijk Van de Wall. Bij het normale tempo, hoort Van de Wall niet tot de toppers, maar deze avond werd hij netjes derde. Mede door dit resultaat is Van de Wall de beste sneldammer van groep B.

De andere opvallende speler was Hörst. Hij melde zich namelijk aan als nieuw lid van de Puttense Damclub en genoot van de sfeer en het spel. Laat dit een aansporing zijn voor anderen om dit voorbeeld te volgen.

Geef een reactie