Afsluiting seizoen 2013-2014

PUTTEN – De Puttense DamClub heeft vrijdagavond 6 juni het seizoen afgesloten met een diner bij Restaurant Azië aan de Dorpsstraat in Putten. Tijdens de slotavond werden ook de prijzen uitgereikt en verscheen een nieuw clubblad Het Honderdveld, voor zover na kan worden gegaan editie nummer 101 sinds 1985.

Clubkampioen Alderliesten ontving de bokaal uit handen van Ben Nap die al enige jaren in Barneveld woont en trouw bij de slotavond aanwezig is. Serge Visser nam de tweede prijs in ontvangst en Jan Oost kreeg maar liefst twee bekers vanwege de groepswinst van groep B waarbij ook de prijs van vorig seizoen aan hem uitgereikt werd. Han van de Kamp werd tweede in groep 2 en ontving daarvoor een prijs. De prijs was welverdiend aangezien hij met maar liefst 26 gespeelde partijen de meeste partijen in de onderlinge competitie heeft gespeeld.

De prijzen van de sneldamcompetitie waren voor Alderliesten (de Cousijnsen Bokaal) en Van de Wall (winnaar groep 2). Mede vanwege het terugtrekken van het tweede team in de clubcompetitie zijn er geen prijzen uitgereikt voor de topscorers van de Puttense teams in de clubcompetitie.

Begin september start het nieuwe damseizoen waarbij het seizoen geopend wordt met de ledenvergadering. Bent u geïnteresseerd in het dammen en lijkt het u leuk de uitdaging aan te gaan, kom dan vrijblijvend op vrijdagavond in het Denksportcentrum aan de Jacob Catsstraat (tegenover de Aldi supermarkt).

Geef een reactie